Ειδήσεις

Άρσεναλ: Υπό έρευνα ο Τζάκα για μια κίτρινη κάρτα

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 12:51

Σε ξαφνικούς μπελάδες φαίνεται πως μπήκε ο μέσος της Άρσεναλ , αφού ερευνάτε από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλημάτων για μια κίτρινη κάρτα που δέχθηκε. 

Άρσεναλ: Υπό έρευνα ο Τζάκα για μια κίτρινη κάρτα

Αναστάτωση και ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Άρσεναλ, αφού σαν βόμβα έφτασε το γεγονός στα αυτιά τους. Ο Ελβετός μέσος, θεωρείται ύποπτος για στοιχηματική δραστηριότητα. Ο λόγος είναι μια μία κίτρινη κάρτα που έλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο στον εκτός έδρας αγώνα με την Λιντς. Ο παίκτης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό για καθυστέρηση ενώ το σκορ μάλιστα ήταν 1-4 υπέρ της ομάδας του, δεν κινδυνεύει με τιμωρία, ωστόσο το ότι υπήρξε υπερβολικά μεγάλο χρηματικό ποσό που πονταρίστηκε στην κάρτα του, οδήγησε σε έρευνα έξι μηνών από την Ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, η οποία παρέπεμψε το θέμα στην Εθνική Υπηρεσία Εγκλημάτων.

Η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία στοιχηματικών πρακτορείων στην FA, καθώς στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού υπήρχε μεγάλη και έντονη δραστηριότητα γύρω από το γεγονός που διαδραματίστηκε. Δηλαδή να λάβει μια κάρτα ο Τζάκα. Όμως η ίδια η ομοσπονδία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση. Θα διερευνηθεί εκτενέστερη έρευνα γύρω από τον ποδοσφαιριστή για να φανεί αν ήταν μια εσκεμμένη πράξη ή σύμπτωση.