Ειδήσεις

Με το δεξί ο ΠΑΟΚ!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 22:19

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με σκορ 4-0 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο πρώτο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους και ξεκίνησε με το δεξί την προετοιμασία του στην χώρα της τουλίπας. Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας και Κουαλιάτα πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση….

Με το δεξί ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι είναι σε πρώιμο στάδιο προετοιμασίας και ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Ολλανδία

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους παίκτες του και αποκόμισε χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της απαιτητικής σεζόν.

Η Γκόου Αχεντ Ιγκλς στάθηκε χαμηλό εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε στο 29 με τον Ολιβέιρα. Στο 47 ο Δικέφαλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 από αυτογκόλ των Ολλανδών και στο 63 ο Ρικάρντο με ωραία κεφαλιά έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Κωνσταντέλιας στο 73.

Οι Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας και Κουαλιάτα έκαναν ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αν μη τι άλλο έδειξαν μεγάλη θέληση.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Λάμπρου, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45λεπτο: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ίνγκασον Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τσόλακ, Τζίμας.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.