Ειδήσεις

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό!

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 - 20:13

Γνωστή είναι πλέον η τετράδα των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού για τον 3ο προκριματικό του Champions League, σε περίπτωση που οι πράσινοι βέβαια περάσουν το πρώτο εμπόδιο στον 2ο προκριματικό.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ουκρανίας από την Σαχτάρ Ντόνετσκ σημαίνει ότι ο δευτεραθλητής θα είναι είτε η Ζόρια είτε η Ντνίπρο, ενώ στο Βέλγιο ο δευτεραθλητής θα είναι μία εκ των Αντβέρπ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ή Γκενκ.

Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός περάσει το πρώτο εμπόδιο, τότε στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρέιντζερς,, Μπράγκα, Αϊντχόφεν, Μαρσέιγ που θα είναι οι τέσσερις ομάδες από το γκρουπ των ισχυρών.

Φυσικά οι πράσινοι, όπως προαναφέραμε, πρέπει πρώτα να περάσουν από τον β' προκριματικό. Εκεί, περιμένουν ακόμη να οριστικοποιηθούν οι πιθανοί αντίπαλοί τους, αλλά ξέρουν ότι θα βρουν απέναντί τους την ομάδα, που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση είτε του πρωταθλήματος Βελγίου είτε της Ουκρανίας. Δηλαδή Ντνίπρο ή Ζόρια και Αντβέρπ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ίσως και Γκενκ, αν νικήσει απόψε την Κλαμπ Μπριζ. Η τελευταία αγωνιστική σε Ουκρανία και Βέλγιο διεξάγεται στις 4 Ιουνίου.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.