Άλλα Σπορ

«Έφυγε» από τη ζωή ο σταρ του WWE, Razor Ramon (vids)

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 17:24

Στα 63 του χρόνια απεβίωσε ο θρυλικός Razor Ramon που πολλές φορές αποτέλεσε δίδυμο με τον Hulk Hogan.

«Έφυγε» από τη ζωή ο σταρ του WWE, Razor Ramon (vids)

Θρήνος για το WWE καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ο Razor Ramon, κατά κόσμον Scot Hall.

Θρήνος για τον χώρο της επαγγελματικής πάλης αφού δεν υπάρχει πια στη ζωή ο Scott Hall που στα ρινγκ είχε το ψευδώνυμο Razor Ramon.
WWE: Ο Razor Ramon έκανε μεγάλη καριέρα την δεκαετία του ’90 με όλους εκείνους τους σπουδαίους μαχητές. Που έδωσαν λάμψη στον συγκεκριμένο χώρο αποκτώντας θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη.

Ο Scott Hall άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών. Είχε σημαντικά προβλήματα υγείας αφού υπέστη τρεις καρδιακές προσβολές. Το τελευταίο διάσημα ήταν στο νοσοκομείο, έχοντας κάνει εγχείρηση στο ισχίο του.

Όλοι θα τον θυμούνται για την φασαρία που έκανε στο ρινγκ αλλά και την χαρακτηριστική οδοντογλυφίδα στο στόμα.

Μαζί με τον Kevin Nash και τον Hulk Hogan είχαν δημιουργήσει την επική ομάδα NWO. Κατάφερε να μπει στο Hall Of Fame δύο φορές. Μία στο 2014 ως Razor Ramon και άλλη μία το 2022 για την NWO.

Μπορεί να έδινε λάμψη στα ρινγξ με τις μάχες του, αλλά στην προσωπική του ζωή ήταν διαφορετικός.

Πολλές οι λάθος επιλογές ενώ ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Με την βοήθεια του WWE είχε κάνει πολλές απόπειρες απεξάρτησης. Αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ συχνά δημιουργούσε καυγάδες. Τον Απρίλιο του 2012 συνελήφθη καθώς ήταν μεθυσμένος και χτυπούσε την κοπέλα του.

Πιο σοβαρό το περιστατικό του 1983, όπου κατηγορήθηκε για δολοφονία δευτέρου βαθμού. Πυροβόλησε έναν άντρα, μετά από διαπληκτισμό τους σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Οι δύο άντρες είχαν πιαστεί στα χέρια και ο Hall αφέθηκε ελεύθερος με το ελαφρυντικό της αυτοάμυνας.

Το 2011, παραδέχτηκε πως σκότωσε τον άντρα και πως δεν μπορεί να το ξεχάσει. Εκτός αυτού, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συλληφθεί υπό την επήρεια αλκοόλ, και για αντίδραση κατά των αρχών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr