Άλλα Σπορ

Formula 1: Εντυπωσιακή η ταχύτητα στο διπλό pit stop της Ferrari (vid)

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 18:27

Η Formula 1 ξεκίνησε με την Ferrari να έχει μπει δυναμικά και να γίνεται αντικείμενο συζήτησης ακόμα και για τα pit stop.

Formula 1: Εντυπωσιακή η ταχύτητα στο διπλό pit stop της Ferrari (vid)

Η Formula 1 ξεκίνησε με την Ferrari να έχει μπει δυναμικά και να γίνεται αντικείμενο συζήτησης ακόμα και για τα pit stop.

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στην Formula 1. Στην Ferrari έχουν δουλέψει εξαιρετικά και σε αυτές. Κάτι που φάνηκε και από το διπλό pit stop που έγινε στον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας.

Ήταν εντυπωσιακός ο συγχρονισμός και η ταχύτητα στα δύο σερί pit stop που έγιναν. Πρώτα μπήκε ο Λεκλέρ και μετά ο Κάρλος Σάινθ.

Η απόφαση πάρθηκε όταν μπήκε στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας στο ατύχημα του Λατίφι. Μπήκαν και οι δύο με διαφορά έξι δευτερολέπτων. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και άρτια με αποτέλεσμα να βγουν στη πίστα και να βγουν μπροστά από τον Σέρτζιο Πέρεζ.

Η όλη εξέλιξη ήταν εντυπωσιακή κι έτσι η Formula 1 έδειξε σε βίντεο τη συγκεκριμένη στιγμή, στο προφίλ της στο twitter.

Η Ferrari τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκε και από τα pit stop. Που δεν γίνονταν σωστά και αποτελούσε θέμα συζήτησης και μεταξύ των οπαδών της. Ωστόσο τη φετινή σεζόν αυτό αποτελεί προτέρημα.

Είναι ένας ακόμα παράγοντας για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ιταλικής ομάδας. Η οποία στην πρεμιέρα που έγινε στο Μπαχρέιν έκανε το 1-2. Και στον δεύτερο αγώνα, στη Σαουδική Αραβία έκανε το 2-3.

Πρόκειται για το καλύτερο ξεκίνημα της από το 2001 και μετά. Κάτι που λέει πολλά αναφορικά με την φετινή της προετοιμασία και τα όπλα που έχει για να γυρίσει σε κατακτήσεις τίτλων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ανήρτησε στα social media η Formula 1, το κενό ανάμεσα στον Λεκλέρ και τον Σάινθ ήταν μόλις 6 δευτερόλεπτα και όλα λειτούργησαν υποδειγματικά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr