Άλλα Σπορ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Μαρία Σάκκαρη!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 16:39

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα 2-0 στα σετ την Βουλγάρα Αλεξάντροβα. Και προκρίθηκε με μεγάλη άνεση στην επόμενη φάση στο Τουρνουά της Ρώμης. 

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Μαρία Σάκκαρη!

Η Μάρια Σάκκαρη πριν το τουρνουά της Ρώμης, έδειξε πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Αφού ταλανίζονταν από διαφόρους τραυματισμούς. Ωστόσο αυτό έδειξε να την ξεπερνάει. Καθώς στην πρεμιέρα με την Αλεξάντροβα, ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς επικράτησε με πολύ εύκολο τρόπο 2-0 στα ( 6-4, 6-2 ) και προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης.

Το πρώτο σετ, ήταν πολύ αμφίρροπο στις αρχές. Καθώς η Ελληνίδα τενίστρια με την Βουλγάρα, πηγαίναν μαζί μέχρι το 3-3. Στη συνέχεια όμως, η Μαρία έδειξε την ποιότητα της μέσα στο γήπεδο, αφού με απίστευτες άμυνες, αλλά και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, καθάρισε το σετ με 6-4 και προηγήθηκε με 1-0.

Στο δεύτερο τώρα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τη φόρα που είχε από το πρώτο σετ. Μπήκε πολύ σοβαρή, δεν άφησε σε κανένα σημείο την Βουλγάρα τενίστρια να μπει στο συγκεκριμένο σετ. Μάλιστα η αντίπαλος της έκανε και πολλά αβίαστα λάθη, από το σερβίς, με αποτέλεσμα να δώσει εύκολους πόντους στη Σάκκαρη. Έτσι από την πλευρά της η Μαρία με συνοπτικές διαδικασίες διαμόρφωσε το 6-2. Και προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr