Άλλα Σπορ

Μεγάλος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της Ρώμης!

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 16:36

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 το Σέρβο Κάρεν Κατσάνοφ, Και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση στο τουρνουά της Ρώμης. 

Μεγάλος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της Ρώμης!

Ο Τσιτσιπάς έδειξε πως το ήθελε πολύ περισσότερο το παιχνίδι, απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ. Αφού παρά που έμεινε πίσω στα σετ με 0-1, στη συνέχεια έβγαλε χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη με 2-1 ( 4-6, 6-0, 6-3 ). Και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, για τον Τσιτσιπά. Αφού ο Κάρεν Κατσάνοφ τον έπιασε στον ύπνο, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκορ με 1-3. Ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής ισοφάρισε άμεσα σε 3-3. Ωστόσο πάλι ο Σέρβος τενίστας με μεγάλη ψυχραιμία, πήρε εκ νέου το προβάδισμα σε 3-4. Ενώ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη του Έλληνα πρωταθλητή, ώστε να κάνει το 4-6 και να διαμορφώσει το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς μπήκε αποφασισμένος και χωρίς να υποτιμήσει το συγκεκριμένο αθλητή, για να φέρει το ματς στα ίσια. Και αυτό έκανε χωρίς πολλά λάθη, τρομερά σερβίς, αλλά και μεγάλες επιθέσεις διαμόρφωσε με μεγάλη ευκολία το 6-0, φέρνοντας το παιχνίδι στην ισοπαλία και στο 1-1.

Ενώ στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε πολύ φορτσάτος, με αποτέλεσμα να κάνει το 3-0. Ωστόσο ο μαχητικός Σέρβος τενίστας, μείωσε σε 3-1 και 4-2. Ωστόσο ο Στέφανος με απόλυτη ψυχραιμία και σοβαρότητα έφτασε στο 6-3. Και κατάφερε να φτάσει σε αυτή τη νίκη, ώστε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr