Άλλα Σπορ

Βόλεϊ: Επίσημα "πράσινος" ο Ερντάντεζ

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 13:07

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κουβανού Φερνάντο Ερνάντεζ.

Βόλεϊ: Επίσημα

Σε μία μεγάλη μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε η ομάδα του τριφυλλιού στο βόλεϊ, αφού κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον διαγώνιο Ερνάντεζ από την ομάδα της Χάλκμπανκ. Μάλιστα ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις, και έδειξε πως έχει πάρει μια γεύση για τα ελληνικά δρόμενα.

«Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι, είναι τρελοί και τους αγαπώ ήδη! Αυτή την ατμόσφαιρα θέλω, αυτό χρειάζομαι! Μου αρέσει να επικοινωνώ με τον κόσμο, οι φίλαθλοι είναι ο έβδομος παίκτης. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο στο βόλεϊ. Θέλω να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Όλοι θεωρούν ότι οι παίκτες είναι το πιο σημαντικό αλλά οι φίλαθλοι μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Είχα και άλλες προσφορές αλλά επέλεξα τον Παναθηναϊκόλόγω του κόσμου. Θέλω να γράψουμε μαζί ιστορία! Σέβομαι τον κόσμο γιατί παίζω για τον κόσμο! Η ομάδα έκανε τη θυσία για να με φέρει και εγώ θα θυσιαστώ για την ομάδα. Όλοι πάλεψαν για να έρθω και το σέβομαι αυτό. Έρχομαι στον Παναθηναϊκό για τους φιλάθλους. Ο Ντάντεκαι ο Αγκάμεζ με έχουν ενημερώσει για την Ελλάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού» είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr