Άλλα Σπορ

Η Σβίοντεκ επικράτησε εύκολα με 2-0 τη Σαμπαλένκα!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 15:38

Η Σβίοντεκ επικράτησε εύκολα με 2-0 τη Σαμπαλένκα. Και προκρίθηκε εύκολα στο μεγάλο τελικό της Ρώμης. 

Η Σβίοντεκ επικράτησε εύκολα με 2-0 τη Σαμπαλένκα!

Η Σβίοντεκ ήταν άκρως εντυπωσιακή, απέναντι στη Σαμπαλένκα. Καθώς δεν την άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα να βγάλει αντίδραση, με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ άνετα στην νίκη με 2-0 σετ ( 6-1, 6-2 ). Και να προκριθεί με εντυπωσιακό τρόπο σε άλλο ένα ακόμα τελικό μεγάλης διοργάνωσης.

Η Σβίοντεκ στο πρώτο σετ, ήταν εκπληκτική και άκρως αποτελεσματική στις επιθέσεις της. Αφού η Σαμπαλένκα κατάφερε να παραμείνει κοντά στο σκορ μέχρι το 3-1. Ενώ στη συνέχεια με απόλυτη συγκέντρωση, σωστές άμυνες και τεράστια αποτελεσματικότητα στους πόντους, έφτασε άνετα στο 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Λευκορωσίδα προσπάθησε να βγάλει μία αντίδραση, ωστόσο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην πολύ καλή και εξαιρετική Σβίοντεκ. Αφού ήταν απίστευτη, καθώς προηγήθηκε με 4-0, ενώ στη συνέχεια παράτησε και το ματς η συμπαίκτρια της, με αποτέλεσμα να επικράτησε με 6-1, κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Έτσι κατάφερε να περάσει στο τελικό τη διοργάνωσης, όπου εκεί θα βρει μία από το ζευγάρι της Τζάμπερ η με την Καλίνινα. Με όποια μάλιστα αντιμετωπίζει θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη, όπου θα κριθεί στην λεπτομέρεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr