Άλλα Σπορ

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Ζβέρεφ και πέρασε στον τελικό της Ρώμης!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 18:35

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε τεράστια νίκη με 2-1 απέναντι στον Ζβέρεφ. Και προκρίθηκε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό της Ρώμης. 

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Ζβέρεφ και πέρασε στον τελικό της Ρώμης!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε την τεράστια δυναμική που έχει εδώ και πολλά χρόνια, αφού με αντίπαλο τον Ζβέρεφ αν και βρέθηκε πίσω στα σετ με 0-1, κατάφερε στη πορεία να επικρατήσει με ανατροπή 2-1 ( 4-6, 3-6, 3-6 ). Και πέρασε με πανηγυρικό τρόπο στον μεγάλο τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ, ο Ζβέρεφ κατάφερε να μπει με το καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγώνα. Αφού είχε μεγαλύτερη ενέργεια από τον Έλληνα πρωταθλητή, με αποτέλεσμα να κάνει το Break και να κάνει το 3-4. Σε εκείνο το σημείο ο Γερμανός τενίστας πήρε μεγάλη ψυχολογία, αφού κατάφερε με μεγάλη συγκέντρωση να φτάσει στο 4-6, κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής, μπήκε πολύ αγριεμένος στον αγωνιστικό χώρο. Αφού κατάφερε να προηγηθεί σε 3-0. Με τον Γερμανό τενίστα να προσπαθεί να κάνει την αντεπίθεση του, βγάζοντας αντίδραση, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά μόνο να μειώσει σε 5-3. Έτσι ο Τσιτσιπάς κατάφερε να διαμορφώσει το 6-3, φέρνοντας στα ίσια το ματς.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, οι δύο μονομάχοι ήταν πολύ προσεκτικοί. Με τον Τσιτσιπάς να παίρνει ένα ελαφρύ προβάδισμα με 4-3. Έτσι σε εκείνο το σημείο κατάφερε με αποφασιστικότητα να φτάσει στο 6-3. Έτσι πήρε τη τεράστια πρόκριση για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.