Άλλα Σπορ

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Ζβέρεφ και πέρασε στον τελικό της Ρώμης!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 18:35

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε τεράστια νίκη με 2-1 απέναντι στον Ζβέρεφ. Και προκρίθηκε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό της Ρώμης. 

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Ζβέρεφ και πέρασε στον τελικό της Ρώμης!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε την τεράστια δυναμική που έχει εδώ και πολλά χρόνια, αφού με αντίπαλο τον Ζβέρεφ αν και βρέθηκε πίσω στα σετ με 0-1, κατάφερε στη πορεία να επικρατήσει με ανατροπή 2-1 ( 4-6, 3-6, 3-6 ). Και πέρασε με πανηγυρικό τρόπο στον μεγάλο τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ, ο Ζβέρεφ κατάφερε να μπει με το καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγώνα. Αφού είχε μεγαλύτερη ενέργεια από τον Έλληνα πρωταθλητή, με αποτέλεσμα να κάνει το Break και να κάνει το 3-4. Σε εκείνο το σημείο ο Γερμανός τενίστας πήρε μεγάλη ψυχολογία, αφού κατάφερε με μεγάλη συγκέντρωση να φτάσει στο 4-6, κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής, μπήκε πολύ αγριεμένος στον αγωνιστικό χώρο. Αφού κατάφερε να προηγηθεί σε 3-0. Με τον Γερμανό τενίστα να προσπαθεί να κάνει την αντεπίθεση του, βγάζοντας αντίδραση, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά μόνο να μειώσει σε 5-3. Έτσι ο Τσιτσιπάς κατάφερε να διαμορφώσει το 6-3, φέρνοντας στα ίσια το ματς.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, οι δύο μονομάχοι ήταν πολύ προσεκτικοί. Με τον Τσιτσιπάς να παίρνει ένα ελαφρύ προβάδισμα με 4-3. Έτσι σε εκείνο το σημείο κατάφερε με αποφασιστικότητα να φτάσει στο 6-3. Έτσι πήρε τη τεράστια πρόκριση για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr