Άλλα Σπορ

Ανακοινώθηκε η ώρα του τελικού για τον Τσιτσιπά

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 21:32

Rome Masters: Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Κυριακής (15/05) με τον τελικό του μονού των ανδρών να μην αναμένεται να αρχίσει πριν τις 17.00.

Ανακοινώθηκε η ώρα του τελικού για τον Τσιτσιπά

Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα της Κυριακής (15/05) για το Rome Masters το οποίο περιλαμβάνει τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες, με το ενδιαφέρον όλων μας ασφαλώς να είναι στραμμένο στο ματς των μονό των ανδρών αφού θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα ο τελικός δεν θα αρχίσει πριν από τις 17.00.

Ο Στέφανος περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) και τον Κάσπερ Ρουντ (Νο10) για να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό.

Πρώτα θα αγωνιστούν οι γυναίκες ανάμεσα στην Ίγκα Σφιόντεκ και την Ονς Ζαμπέ. Στο δεύτερο κορτ θα γίνουν οι τελικοί του διπλού με εκείνον των ανδρών να διεξάγεται στις 15.00 και εκείνον των γυναικών να ακολουθεί.

Ο Έλληνας τενίστας κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στο χώμα και ετοιμάζεται για έναν ακόμα τίτλο, μετά από αυτόν στο Μόντε Κάρλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Ανακοινώθηκε η ώρα του τελικού για τον Τσιτσιπά