Άλλα Σπορ

Τέλος η Χίπε από τον Ολυμπιακό!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 16:16

Η Χίπε είναι παρελθόν από την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο Βόλευ, μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο σύλλογο. 

Τέλος η Χίπε από τον Ολυμπιακό!

Η Χίπε ήταν από τις πιο αγαπημένες αθλήτριες στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο Βόλευ. Καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές και μεγάλες χρονιές στα 6 τελευταία χρόνια στο σύλλογο. Και κατάφερε να κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα, κύπελλα, αλλά το σημαντικότερο επίτευγμα για την ίδια ήταν φυσικά η κατάκτηση του Challence Cup τη σεζόν 2017-18.

Ωστόσο κάποτε όλα τα ωραία τελειώνουν, αφού η Χίπε πλέον είναι παρελθόν από την μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Αφήνοντας πίσω ωραίες και όμορφες αναμνήσεις, όπου θα της θυμάται για πάντα. Ενώ αγαπήθηκε πολύ και από τους φιλάθλους της ομάδας.

Πλέον η Γερμανίδα αθλήτρια, θα ψάξει την επόμενη ομάδα, όπου θα συνεχίζει την καριέρα της. Καθώς δεν σκέφτεται να παρατήσει το βόλλευ, όπου τόσο πολύ αγαπάει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.