Άλλα Σπορ

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Roland Garros

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 22:23

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται από την πλευρά του ταμπλό που δεν είναι οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Ζβέρεφ και Αλκαράθ.

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Roland Garros

Αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαίο τουρνουά τένις στο Παρίσι. Σε λίγες ημέρες ξεκινά το Roland Garros και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έμαθε σήμερα τους αντιπάλους του, στο ταμπλό. Ο Τσιτσιπάς στάθηκε, ως ένα βαθμό τυχερός. Διότι είναι από την πλευρά του ταμπλό, την κάτω, όπου δεν είναι ορισμένοι από τους κορυφαίους στην παγκόσμια κατάταξη.

Μακριά από Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Αλκαράθ

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει την παρουσία του στο τουρνουά με αντίπαλο τον Λορέντσο Μουσέτι, νούμερο 57. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και περάσει στον επόμενο γύρο, θα βρει απέναντί του έναν εκ των Λούκας Πούιγ ή ενός παίκτη που θα προκριθεί μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών του Roland Garros. Αν συνεχίσει την πορεία του και δεν γίνουν μεγάλες εκπλήξεις, στα προημιτελικά θα βρει απέναντί του, τον Κάσπερ Ρουντ. Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, όμως, έχει γίνει… χαμός με τα πιθανά ματσαρίσματα.

«Τιτανομαχία» στον προημιτελικό

Στην πάνω πλευρά του ταμπλό του γαλλικού grand slam βρίσκονται πολλοί από τους κορυφαίους. Αν δεν γίνουν εκπλήξεις και τα φαβορί προκριθούν από τους αρχικούς γύρους, τότε στη φάση των «8» είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα τεράστιο ματς, ένας πρόωρος τελικός. Διότι βάση του ταμπλό, θα τεθούν αντίπαλοι ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Επιπλέον, στην ίδια πλευρά είναι και οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Κάρλος Αλκαράθ που επίσης είναι πιθανό να κοντραριστούν στην 8άδα. Στη, δε, πλευρά του Τσιτσιπά και τον άλλο πιθανό προημιτελικό βάση της κατάταξης των παικτών, είναι πιθανό να αναμετρηθούν οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr