Άλλα Σπορ

Η Γραμματικοπούλου στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 22:29

Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια νίκησε 2-0 σετ την Αμερικανίδα Κριστίνα ΜακΧέιλ. Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αυστραλή Ντάρια Σάβιλ.

Η Γραμματικοπούλου στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros

Σημαντική επιτυχία για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια που συμμετείχε στα προκριματικά του Roland Garros, πέτυχε το στόχο της. Πέρασε στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam στο Παρίσι. Εκεί, στον πρώτο γύρο, θα αντιμετωπίσει την Αυστραλή, Ντάρια Σάβιλ.

Άνετη πρόκριση για την Βαλεντίνη

Η Γραμματικοπούλου είχε εξαιρετική παρουσία απέναντι στην Κριστίνα ΜακΧέιλ. Είναι χαρακτηριστικό πώς πήρε και τα δύο σετ με το ίδιο σκορ, 6-3. Στο πρώτο σετ λειτούργησε καλά στο σερβίς της. Όταν, δε, χρειάστηκε, έκανε και μπρέικ. Με αυτό τον τρόπο, έκλεισε και το πρώτο σετ για το υπέρ της 1-0. Το ίδιο καλή παρουσία είχε και στο δεύτερο σε. Αρχικά βρέθηκε στο 3-1 στα γκέιμ, ενώ συνέχισε το ίδιο δυνατά. Προηγήθηκε 5-2 και τελείωσε το σετ με 6-3.

Ξεχωριστή στιγμή

Με την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έδειξε πώς είναι σε ανοδική πορεία. Πλέον, είναι στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam στο Παρίσι. Εκεί όπου θα έχει αντίπαλο την Ντάρια Σάβιλ από την Αυστραλία. Επιπλέον, με την πρόκρισή της κέρδισε 62.000 ευρώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr