Άλλα Σπορ

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τη 2η θέση στο Μπέρμιγχαμ!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 17:31

Η Κατερίνη Στεφανίδη κατέκτησε τη 2η θέση στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ. Δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη περίοδο. 

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τη 2η θέση στο Μπέρμιγχαμ!

Η Κατερίνα Στεφανίδη, το μεγάλο διαμάντι όλου του Κόσμου. Αφού είναι η καλύτερη όλων στο Άλμα Επί Κοντώ, καθώς τα τελευταία χρόνια πέτυχε μεγάλα πράγματα σε τεράστιες διοργανώσεις, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ευρωπαικό, αλλά και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατάφερε σήμερα να τερματίσει στη 2η θέση του Diamond League, όπου διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Με καλύτερο άλμα να είναι στα 4.75. Ενώ η Αμερικανίδα Μόρις ήταν σταθερή και πολύ καλή με αποτέλεσμα να κατακτήσει τη 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αφού με καλύτερο άλμα στα 4.45 κατάφερε και κατέκτησε την 6η θέση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr