Άλλα Σπορ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Γιάκομπσεν!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 13:01

Ο MVP της φετινής Volley League, Αξελ Γιάκομπσεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει στα πράσινα για πέμπτη διαδοχική χρονιά.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Γιάκομπσεν!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον 38χρονο Δανό-Αργεντινό πασαδόρο που αποτέλεσε έναν από τους κομβικούς άσους της εξαιρετικής φετινής σεζόν. Οι «πράσινοι» κατέκτησαν φέτος το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, με τον Γιάκομπσεν να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης στη Volley League. Ο Γιάκομπσεν αγωνίζεται από το 2018 στον Παναθηναϊκό και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Ο Άξελ Γιάκομπσεν τόνισε στο www.pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό, νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ γιατί σας θεωρώ οικογένειά μου. Ήταν μια σπουδαία χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε ξανά την προσπάθειά μας για την επίτευξη ακόμα περισσότερων στόχων. Θέλω να ευχαριστήσω τους απίστευτους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους! Θα σας δω σύντομα!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άξελ Γιάκομπσεν για τη σεζόν 2022-23 για την αντρική ομάδα βόλεϊ.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και MVP της Volley League Άξελ Γιάκομπσεν θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα» και να αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους της ομάδας.
Πρόκειται έναν αθλητή που έχει χαρίσει πολλές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στο Σύλλογο ενώ η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ τη φετινή χρονιά, ήταν σπουδαία».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.