Άλλα Σπορ

Ο Τσιτσιπάς ξεκινά Τρίτη βράδυ στο Roland Garros [vid]

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 22:57

Στο κεντρικό κορτ της γαλλικής πρωτεύουσας θα αγωνιστεί ο Έλληνας τενίστας, στο ματς που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Τσιτσιπάς ξεκινά Τρίτη βράδυ στο Roland Garros [vid]

Η ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τη φετινή του προσπάθεια στο Roland Garros έφτασε. Το βράδυ της Τρίτης ο κορυφαίας Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει την προσπάθεια του γαλλικού Grand Slam. Με τον Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Λορέντσο Μουζέτι. Στο ματς που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας.

Η ώρα έναρξης του ματς

Μην ξεχνάμε πώς για τον Έλληνα τενίστα, ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Διότι την περασμένη χρονιά ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει ως το τελικό του τουρνουά και είχε αναμετρηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Στην πρεμιέρα με τον Ιταλό, το ματς θα διεξαχθεί στο «Philippe Chatrier». Το κεντρικό κορτ για τα ματς στο Roland Garros. Όσον αφορά στην έναρξη της αναμέτρησης, αυτή δεν θα γίνει πριν τις 21:45.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr