Άλλα Σπορ

Μαρία Σάκκαρη: Ήττα αποκλεισμός από την Μούχοφα!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 17:48

Η Μάρια Σάκκαρη υπέστη ήττα σοκ με 2-0 σετ από την Μούχοβα. Γνωρίζοντας τον πρόωρο αποκλεισμό από τη 2η φάση του Roland Carros. 

Μαρία Σάκκαρη: Ήττα αποκλεισμός από την Μούχοφα!

Η Μαρία Σάκκαρη, στα τελευταία τουρνουά, πραγματοποίησε πολύ μεγάλες εμφανίσεις. Με αποτέλεσμα να πάει με πολύ υψηλό το ηθικό στο πρώτο Grand Slam στο Παρίσι. Και να φτάσει πολύ υψηλά. Ωστόσο σήμερα στην πρεμιέρα της, ηττήθηκε με 2-0 σετ ( 7-6, 7-6 ) απέναντι στην ταλαντούχο Μούχοβα. Και γνώρισε γρήγορο αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρώτο σετ, ξεκίνησε πολύ άσχημα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Αφού η αντίπαλος την έπιασε στον ύπνο, με αποτέλεσμα να προηγηθεί γρήγορα με 2-0. Στη συνέχεια αντί να συνέλθει η Μαρία, έκανε πολλά αβίαστα λάθη και η Τσέχα Αθλήτρια τα εκμεταλλεύτηκε αυτά, ώστε να προηγηθεί μέχρι και 5-2.

Ωστόσο σε εκείνο το σημείο η Σάκκαρη σοβαρεύτηκε και με λιγότερα λάθη, έβγαλε αντίδραση και πραγματοποίησε μεγάλη αντίδραση φτάνοντας στην ισοφάριση στο 5-5. Η Τσέχα πρωταθλήτρια όμως, με πολύ μεγάλη συγκέντρωση έκανε το 6-5. Ενώ η Μαρία με δικό της σερβίς ισοφάρισε σε 6-6. Στο tie break, η Μούχοβα κατάφερε με μεγάλο πάθος να φτάσει στο 6-3, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι για ακόμα μία φορά, καθώς οι δύο αθλήτριες πήγαιναν μαζί στο σετ μέχρι το 6-6. Στο tie break η εκπληκτική Μούχοβα, κατάφερε με μεγάλη ψυχραιμία και με πολύ λίγα λάθη να φτάσει στο 6-4 και στο 2-0. Παίρνοντας τη τεράστια νίκη για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ενώ η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε εκτός συνέχειας, αφού προηγήθηκε πρώτα η περσινή εκπληκτική πορεία που έκανε στο ίδιο Grand Slam, με την είσοδο της στις 4 καλύτερες αθλήτριες του Roland Carros.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr