Άλλα Σπορ

«Νόλε» και «Ράφα» άνετα στους «16» του Roland Garros [vids]

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 20:21

Με χαρακτηριστική άνεση και νίκες 3-0 σετ, τόσο ο Σέρβος όσο και ο Ισπανός τενίστας πέρασαν στον 4ο γύρο του φετινού γαλλικού Grand Slam.

«Νόλε» και «Ράφα» άνετα στους «16» του Roland Garros [vids]

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ συνεχίζουν την πολύ καλή τους παρουσία στο φετινό Roland Garros. Τόσο ο Σέρβος όσο και ο Ισπανός πέρασαν άνετα στον 4o γύρο του γαλλικού Grand Slam. Με νίκες 3-0 σετ. Αν, δε, περάσουν και τον επόμενο γύρο, τότε θα τεθούν αντίπαλοι στα προημιτελικά, σε έναν πρόωρο τελικό στο Παρίσι.

Χαλαρός ο Ναδάλ

Ο «Ράφα» δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον 3ο γύρο, με αντίπαλο τον Μπότις Βαν Ντε Ζάντσλουπ. Εύκολο 3-0 για τον Ισπανό που δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα. Πήρε το πρώτο σετ με 6-3, το δεύτερο με 6-2 και το τρίτο με 6-4 και για 17η φορά στην καριέρα του, είναι στον 4ο γύρο του Roland Garros. Ο Ναδάλ έδειξε, παράλληλα, πώς το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Τώρα θα αναμετρηθεί με τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ.

Στο ρελαντί και ο «Νόλε»

Ανάλογη εικόνα είχε και η αναμέτρηση του Τζόκοβιτς με τον Αλιάζ Μπεντένε. Σε λιγότερο από δύο ώρες ο Σέρβος πήρε τη νίκη με 3-0 σετ. Κάτι που δείχνει και η τροπή του ματς. Με τα τρία σετ να καταλήγουν στον Νόβακ, με 6-3, 6-3 και 6-2, αντίστοιχα. Στον επόμενο γύρο ο «Νόλε» θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Με στόχο μια ακόμα πρόκριση για να είναι συνεπής στο μεγάλο «ραντεβού» με τον Ναδάλ, για τον 5ο γύρο, τα προημιτελικά του γαλλικού Grand Slam.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr