Άλλα Σπορ

Ο Ρικιάρντο κατέστρεψε την McLaren – Απίστευτος διάλογος στην ενδοεπικοινωνία (vid)

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 11:25

H Formula 1 μεταφέρθηκε στο Μονακό και ο Αυστραλός οδηγός είχε το πρώτο ατύχημα, ενώ τα όσα είπε με την ομάδα του προκάλεσαν αίσθηση

Ο Ρικιάρντο κατέστρεψε την McLaren – Απίστευτος διάλογος στην ενδοεπικοινωνία (vid)

Το ατύχημα που είχε ο Ρικιάρντο έφερε μια μικρή αναστάτωση στο Grand Prix του Μονακό. Έστειλε το μονοθέσιο στις μπαριέρες. Το οποίο καταστράφηκε κατά το ήμισυ.

Ο Αυστραλός οδηγός έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή και κατέληξε στις μπαριέρες. Κι έτσι σηκώθηκε η κόκκινη σημαία για μεγάλο διάστημα. Το απίστευτο έγινε με την ενδοεπικοινωνία.

Ο μηχανικός δεν ρώτησε αρχικά τον Ρικιάρντο αν είναι καλά στην υγεία του, όπως άλλωστε συνηθίζεται. «Είναι ΟΚ το μονοθέσιο;» ήταν η ερώτηση. Με τον Αυστραλό να απαντά: «Όχι, αλλά εγώ είμαι ΟΚ».

Άμεσα ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, «επενέβη». Λέγοντας στον Ρικιάρντο ότι το σημαντικό είναι να ο ίδιος να είναι καλά και ότι το μονοθέσιο θα επισκευαστεί ενόψει της συνέχειας του Grand Prix στο Μονακό.

Κάτι που προκάλεσε αρνητική εντύπωση αλλά δεν δόθηκε συνέχεια. Το μονοθέσιο δουλεύτηκε και τη νύχτα προκειμένω να είναι έτοιμο για τις καταταρκτήριες του Σαββάτου.

Ο Ρικιάρντο έδωσε την εξήγηση του για πως έχασε τον έλεγχο και πλέον θα είναι πιο υποψιασμένος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr