Άλλα Σπορ

Ο Δανός Ρούνε στο δρόμο του Τσιτσιπά [vid]

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 01:00

Ο 19χρονος νίκησε 3-0 σετ τον Γάλλο Ούγκο Γκαστόν και θα αντιμετωπίσει τον Έλληνα τενίστα στον 4o γύρο του γαλλικού Grand Slam.

Ο Δανός Ρούνε στο δρόμο του Τσιτσιπά [vid]

Ο Χόλγκερ Ρουν θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros. Ο 19χρονος Δανός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Γάλλου, Ούγκο Γκαστόν, με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-3) σε λιγότερο από δύο ώρες.

Πλέον, θα κοντραριστεί με τον Τσιτσιπά για τους «16» του γαλλικού Grand Slam με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Έλληνας με τον Δανό τενίστα δεν έχει αναμετρηθεί στο παρελθόν, σε κάποια διοργάνωση. Ο Ρουν κατέκτησε το 2019 το Roland Garros Juniors. Φέτος κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε ATP, στο master του Μονάχου.

Τα ζευγάρια των «16»

Ο τρίτος γύρος ολοκληρώθηκε και έχουν βγει τα οκτώ ζευγάρια που δίνουν τα ισάριθμα εισιτήρια για τα προημιτελικά. Με τον νικητή του ζευγαριού Τσιτσιπάς/Ρούνε να αντιμετωπίζει τον αντίστοιχο από την αναμέτρηση του Νορβηγού Ρουντ με τον Πολωνό Χουρκάζ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr