Άλλα Σπορ

Εντυπωσιακή η Σβίοντεκ, κατέκτησε το Roland Garros!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 17:29

Η Σβίοντεκ επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ. Και κατέκτησε το Roland Garros στην Γαλλία. 

Εντυπωσιακή η Σβίοντεκ, κατέκτησε το Roland Garros!

Η Σβίοντεκ από την αρχή αυτής της μεγάλης αναμέτρησης, ήταν το πολύ τεράστιο φαβορί. Αφού αντίπαλος της ήταν η 19χρονη Κόκο Γκοφ, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σε μεγάλο τελικό Grand Slam, με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στην νίκη με 2-0 σετ ( 6-1, 6-3 ). Και έγινε η μεγάλη θριαμβεύτρια του Roland Garros, κατακτώντας το μεγάλο αυτό τρόπαιο σε αυτή την τεράστια διοργάνωση.

Στο πρώτο σετ, η Ίγκα Σβίοντεκ, μπήκε πολύ φορτσάτη και με μεγάλη διάθεση να πιέσει από το σερβίς και να βγάλει μεγάλες άμυνες, αλλά και επιθέσεις, ώστε να πάρει σπουδαίους πόντους. Μάλιστα προηγήθηκε με 4-0. Έτσι η Κόκο Γκοφ από την μεριά της, δεν μπόρεσε να βγάλει αυτή την μεγάλη ενέργεια που είχε στα προηγούμενα ματς, με αποτέλεσμα να παραμείνει πίσω στο συγκεκριμένο σετ και να το χάσει εύκολα. Έτσι η Σβίοντεκ έκανε εύκολα το 1-0 και βρέθηκε μία ανάσα από το μεγάλο τρόπαιο.

Στο δεύτερο σετ, η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ μπήκε πολύ καλά. Αφού προηγήθηκε με 2-1, αλλά η Σβίοντεκ ήταν ασταμάτητη και μεγάλο όπλο της το σερβίς, κατάφερε να φτάσει εύκολα στο 6-3, διαμορφώνοντας το 2-0. Έτσι κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιο του Roland Garros.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr