Άλλα Σπορ

Ο Τζορτζ Καμπόσος ηττήθηκε κι έχασε όλες τις ζώνες του (vid)

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 15:05

Ο Τζορτζ Καμπόσος δεν είναι πλέον ο πρωταθλητής του μποξ στην κατηγορία ελαφρέων βαρών.

Ο Τζορτζ Καμπόσος ηττήθηκε κι έχασε όλες τις ζώνες του (vid)

Ο Ντέιβιν Χάνεϊ υποχρέωσε σε ήττα τον Τζορτζ Καμπόσο για να του πάρει τον τίτλο και όλες τις ζώνες στην κατηγορία ελφρέων βαρών.

Στον αγώνα που έγινε στη Μελβούρνη, ξημερώματα Κυριακής για την Ελλάδα, ο Τζορτζ Καμπόσος έχασε όλες τις ζώνες. Τις πήρε ο Ντέιβιν Χάνεϊ μετά από έναν σκληρό αγώνα.

Ήταν δίκαιη η νίκη που πήρε ο αντίπαλος του Ελληνοαυστραλού πυγμάχου. Έμεινε πιστός στο πλάνο του από την αρχή του ματς. Ο Αμερικανός με όπλο τα jab και την κίνηση σε όλο το ρινγκ, μάζεψε τα σημεία που χρειάστηκε. Για να πάρει τη νίκη και να στεφθεί undisputed πρωταθλητής.

Οι ζώνες WBO, WBA, WBC, IBF και Ring Magazine του ανήκουν και είναι πλέον το αφεντικό στην lightweight κατηγορία.

Το ρεκόρ του Χάνεϊ είναι πλέον στο 28-0 ενώ ο Καμπόσος έχει 20-0. Συνεχάρη και τον αντίπαλο του, αφήνοντας πίσω την κόντρα που έγινε πριν το ματς. Οι δυο τους θα ξαναπούν και ο Καμπόσος ελπίζει να πάρει πίσω τις ζώνες.

Η ένταση

Μέρες πριν τον αγώνα η ένταση ήταν μεγάλη. Ο Καμπόσος είπε αρουραίο τον Χάνεϊ. Καθώς ο νυν αντίπαλός του του έστελνε τότε μυστικά μηνύματα σχετικά με τον Λόπεζ παραμονές του αγώνα τους. Τότε ο Λόπεζ είχε προβλήματα με τη σύζυγό του κι ο Χάνεϊ τα… έλεγε όλα στον Καμπόσο.

Τώρα, ο 28χρονος κατηγορεί ανοιχτά τον Αμερικανό, ο οποίος του απάντησε αποκαλώντας τον «ηθοποιό».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr