Άλλα Σπορ

Σάκκαρη: Εύκολη πρεμιέρα απέναντι στην Οσόριο!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 15:43

Η Σάκκαρη επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 την Κολομβιανή Καμίλα Οσόριο. Και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Νότιγχαμ. 

Σάκκαρη: Εύκολη πρεμιέρα απέναντι στην Οσόριο!

Η Σάκκαρη μετά την κακή πορεία στο Γαλλικό Όπεν. Ήρθε διψασμένη για να διεκδικήσει μέχρι τέλος το τίτλο στο τουρνουά του Νότιγχαμ. Αυτό το έδειξε σήμερα, αφού επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί με 2-0 σετ ( 6-2, 6-3 ) την Καμίλα Οσόριο. Και έδειξε τις άγριες διαθέσεις της από νωρίς για αυτή τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο πρώτο σετ, ήταν πολύ καταιγιστική. Αφού προηγήθηκε με 3-0. χάρη στις πολύ καλές επιθέσεις που έβγαλε και χάρη στη συγκέντρωση που είχε. Ωστόσο η Κολομβιανή Τενίστρια, στη συνέχεια αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει σε 3-2. Η Μαρία όμως, μετά από αυτή τη μικρή αντίδραση της συγκεκριμένης αντιπάλου. Έβγαλε μεγάλη ενέργεια και με εξαιρετικά σερβίς κατάφερε με ένα σερί 4-0, να διαμορφώσει το 6-2. Και να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο αντίπαλες μπήκαν πολύ δυνατά. Με αποτέλεσμα να πάνε μαζί μέχρι το 2-2, και καμία από τις δύο να μην μπορεί να ξεφύγει. Ωστόσο σε εκείνο το σημείο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε με απίστευτα σερβις, αλλά και εκπληκτικές άμυνες να κάνει το 5-2. Με αποτέλεσμα να βρεθεί μία ανάσα από αυτή τη νίκη.

Η Οσόριο κατάφερε να μειώσει σε 5-3, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παραπάνω. Έτσι η Σάκκαρη διαμόρφωσε το 6-3. Και έκανε εύκολα το 2-0. Έτσι πέρασε με πολύ εύκολο τρόπο στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr