Άλλα Σπορ

Η Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Nottingham Open

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 20:20

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε 2-1 (1-6, 6-3, 6-3) της Ρεμπέκα Μαρίνο και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά

Η Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Nottingham Open

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Nottingham Open σε μια αναμέτρηση που ξεκίνησε το μεσημέρι, αλλά είχε διακοπή περίπου 4 ωρών.

Η δυνατή βροχή διέκοψε το ματς της Σάκκαρη με την Ρεμπέκα Μαρίνο (νο 109). Πάντως επικράτησε με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-3).

Στο πρώτο σετ δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να το χάσει σχετικά εύκολα. Αλλά στο δεύτερο ανέβασε στροφές. Και παρά την πολύωρη διακοπή κατάφερε να το πάρει με 6-3. Κι έτσι είχε το μομέντουμ για να πάρει και το τρίτο σετ με 6-3, που έδωσε και το εισιτήριο.

Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η 26χρονη Βραζιλιάνα, Μπεατρίζ Χαντάν Μάια (Νο48), που επιβλήθηκε 2-0 σετ (6-2, 7-6) επί της Βρετανίδας Μιγιαζάκι.

Οι δύο τενίστριες προστάτευσαν το σερβίς τους αλλά η Σάκκαρη έκανε τα απαραίτητα break με τα οποία πήρε το ματς με το μέρος της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr