Άλλα Σπορ

Σάκκαρη - Ζανσάν 2-0

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 16:26

Η Σάκκαρη επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 την Γαλλίδα Ζάνσαν. Και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες στο τουρνουά του Βερολίνου. 

Σάκκαρη - Ζανσάν 2-0

Η Σάκκαρη το τελευταίο μήνα δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, αφού προερχόταν από πρόωρο αποκλεισμό στο Roland Garros. Έτσι ήθελε να αφήσει πίσω αυτές τις άσχημες εμφανίσεις, κάνοντας μία καινούργια αρχή. Για αυτό το λόγο κατάφερε να επικρατήσει με μεγάλη ευκολία 2-0 ( 6-3,6-2 ) την Γαλλίδα Ζάνζαν. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Βερολίνου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο το πρώτο σετ, αφού κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με 2-0. Ωστόσο η Ζάνζαν κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όμως η Μαρία δεν ήθελε να την βάλει μέσα στη διεκδίκηση του συγκεκριμένου σετ, με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς μπροστά στο σετ. Έτσι το 4-3 υπέρ της Ελληνίδας αθλήτριας έγινε πολύ εύκολα 6-3, φτάνοντας εύκολα στο 1-0 με αποτέλεσμα να βρεθεί μία ανάσα από αυτή τη νίκη.

Στο δεύτερο σετ πάλι Μαρία μπήκε πολύ δυνατά και αποφασισμένη να τελειώσει το σετ, αλλά και τη νίκη. Έτσι οι δύο αθλήτριες πήγαιναν μαζί μέχρι το 3-2. Όταν όμως αποφάσισε η Ελληνίδα αθλήτρια, να παίξει με μεγάλη σοβαρότητα και χωρίς να υποτιμήσει την Γαλλίδα αθλήτρια, έφτασε εύκολα στο 6-2 και διαμόρφωσε το 2-0. Έτσι πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τους 16 του Βερολίνου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr