Άλλα Σπορ

“Καθάρισε” τον Μπονζί ο Τσιτσιπάς (vid)

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 19:39

Εστω και με δυσκολία ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 του Μπένζαμιν Μπονζί και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Χάλε.

“Καθάρισε” τον Μπονζί ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Έλληνας τενίστας πήρε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ και παραδόθηκε αμαχητί στο δεύτερο, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον εαυτό του και πήρε αυτό που ήθελε. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 6-3, 7-5 του Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Είχε αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή του ο Τσιτσιπάς και έδειξε ξανά κενά διαστήματα στο παιχνίδι του, απέναντι στο νο. 52 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε δύσκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 7-6, εν συνεχεία ο Μπονζί έπαιξε τρομερό τένις και πήρε με σχετική ευκολία το τρίτο με τον Έλληνα τενίστα να δείχνει καλύτερο πρόσωπο στο τρίτο σετ και να φτάνει στην κατάκτηση του.

Τσιτσιπάς και Κύργιος θα τεθούν αντιμέτωποι για 3η φορά στο Tour, με τον Ελληνοαυστραλό να μετράει δυο νίκες. Αμφότερες οι συναντήσεις τους, έγιναν σε hard courts.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr