Άλλα Σπορ

Η Σάκκαρη θα αγωνιστεί αύριο στις 12:00 [vid]

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 22:49

Το ματς της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με την Ντάρια Κασάτικινα θα ανοίξει το πρόγραμμα των προημιτελικών του τουρνουά του Βερολίνου.

Η Σάκκαρη θα αγωνιστεί αύριο στις 12:00 [vid]

Στην οκτάδα του τουρνουά 500 στο Βερολίνο είναι η Μαρία Σάκκαρη. Αντίπαλός της είναι η Ντάρια Κασάτκινα. Οι δύο κοπέλες θα αγωνιστούν την Παρασκευή για τα προημιτελικά του τουρνουά στη γερμανική πόλη.

Όπως έγινε γνωστό, βάσει προγράμματος, το ματς της Ελληνίδας με τη Ρωσίδα θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιουνίου, στις 12:00. Είναι το ματς που θα ανοίξει το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Με το κίνητρο για τη Σάκκαρη να είναι ιδιαίτερο. Διότι θα κληθεί να κάνει μια υπέρβαση. Δεν έχει νικήσει ποτέ την Κασάτκινα, στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν δώσει. Πιο πρόσφατη ήταν το 2022, στο τουρνουά της Μαδρίτης. Εκεί όπου η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε 1-0 σετ με 6-3, αλλά έχασε τα επόμενα δύο μα 6-3 και 6-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr