Άλλα Σπορ

Η Σάκκαρη προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά του Berlin Open (vid)

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 13:49

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ντάρια Κασάτκινα

Η Σάκκαρη προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά του Berlin Open (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Ντάρια Κασάτκινα για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Berlin Open.

Πιο συγκεκριμένα επικράτησε με 2-0 σετ και έβαλε τέλος σε μια κακή παράδοση που είχε απέναντι στην Ρωσίδα που είναι στο Νο12 της κατάταξης.

Η Σάκκαρη που είναι στο Νο6 του ranking πήρε με 6-0 το πρώτο σετ και 6-3 το δεύτερο. Συνολικά χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά για να πάρει τη νίκη. Απέναντι στην Κασάτκινα με την οποία είχε πάντα δυσκολίες και μόνο ήττες τις τέσσερς προηγούμενες φορές που τη συνάντησε.

Κάτι που πιστοποιεί και την τρομερή εμφάνιση που έκανε η 26χρονη Ελληνία τενίστρια. Το 6-0 του πρώτου σετ αποτυπώνει τι έγινε στο παιχνίδι. Η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική σε ό,τι έκανε. Η Ρωσίδα από την μεριά της είδε να μην βγαίνουν αυτά που δοκίμασε.

Στο δεύτερο σετ και οι δύο τενίστριες ξεκίνησαν με break. Αλλά γρήγορα έγινε το 3-1 από την 26χρονη πρωταθλήτρια, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη - πρόκριση.

Η συνέχεια ήταν 3-2, 4-3 και τελικά 6-3 για την Σάκκαρη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr