Άλλα Σπορ

Απίστευτος Χρήστου: Πρώτος στον ημιτελικό με ρεκόρ αγώνων και πανελλήνιο ρεκόρ! [vids]

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 19:38

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 100 μ. ύπτιο. Έσπασε τα κοντέρ με χρόνο 52.09 (ρεκόρ αγώνων) και πέρασε άνετα στον αυριανό τελικό.

Απίστευτος Χρήστου: Πρώτος στον ημιτελικό με ρεκόρ αγώνων και πανελλήνιο ρεκόρ! [vids]

Απίστευτη εμφάνιση από τον Απόστολο Χρήστου στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 100 μέτρων ύπτιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βουδαπέστης. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν στην πέμπτη διαδρομή και «έσπασε» τα κοντέρ. Με επίδοση 52.09 τερμάτισε πρώτος και πέρασε στον αυριανό τελικό του αγωνίσματος.

Ρεκόρ αγώνων και πανελλήνιο ρεκόρ

Ο Χρήστου έκανε εξαιρετική κούρσα. Ξεκίνησε καλά και συνέχισε ως το τέλος. Καθοριστικό ρόλο για την απίθανη επίδοσή του έπαιξε το γεγονός πώς ήταν πολύ καλός στο πρώτο 50άρι και γύρισε πρώτος. Διότι αυτό του έδωσε ώθηση για τη συνέχεια. Με τον προπονητή του, το πλάνο ήταν να ανεβάσει ένταση όταν θα έμπαινε στην τελική ευθεία. Είχε προβάδισμα, πάτησε… γκάζι και κατάφερε να τερματίσει πρώτος. Ωστόσο, αυτό το 52.09 είναι μια εξαιρετικότατη επίδοση.

undefined

Στόχος το μετάλλιο

Ο Απόστολος Χρήστου με τον χρόνο του έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Επιπλέον έκανε και ρεκόρ αγώνων. Ορθά μετά τον ημιτελικό, όταν μίλησε στην Δημόσια Τηλεόραση, τόνισε πώς στόχος του, βάσει χρόνου, είναι ένα μετάλλιο. Σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το έχει κατακτήσει. Μετά από αυτές τις επιτυχίες, ίσως έχει φτάσει η στιγμή για να κατακτήσει και μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr