Άλλα Σπορ

Ο Χρήστου πέμπτος στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο [vid]

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 20:22

Σε μια απίστευτη κούρσα όπου ο Ιταλός Τσεκόν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ και τρεις κολυμβητές κατέβηκαν τα 52.00, ο Έλληνας κολυμβητής δεν ανέβηκε στο βάθρο.

Ο Χρήστου πέμπτος στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο [vid]

Ο Απόστολος Χρήστου έκανε εξαιρετική κούρσα στον ημιτελικό των 100 μέτρων ύπτιο. Με ρεκόρ αγώνων, καθώς η επίδοσή του (σ.σ.: 52.09) ήταν και ρεκόρ αγώνων. Πέρασε πρώτος από τη σειρά του και έδειχνε ικανός για να ανέβει στο βάθρο και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Μυθική κούρσα

Ωστόσο, ο τελικός ήταν μια άλλη ιστορία. Με τον Τόμας Τσεκόν να «διαλύει» τα κοντέρ! Ο Ιταλός δεν νίκησε απλά. Έκανε Παγκόσμιο ρεκόρ στη Βουδαπέστη με επίδοση 51.60. Αν και στον ημιτελικό είχε κάνει χρόνο 52.12! Με μια μυθική κούρσα όπου άλλοι δύο κολυμβητές κατέβηκαν τα 52.00!

Ο Χρήστου δεν είχε δυνάμεις

Όσον αφορά στον Απόστολο Χρήστου, ήταν ανταγωνιστικός στα πρώτα 50 μέτρα του τελικού των 100 μέτρων ύπτιο. Ακολούθως έδειξε να μένει από δυνάμεις, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ανέβει στο βάθρο. Κατέκτησε τελικά την 5η θέση, αλλά η συνολική του παρουσία ήταν αν μη τι άλλο εξαιρετική!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr