Άλλα Σπορ

Ράλλυ Ακρόπολις: Η παρουσίαση του αγώνα του 2022 [vid]

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 00:42

Στο Ολυμπιακό Στάδιο έγιναν τα αποκαλυπτήρια για τον αγώνα που θα στρέψει όλα τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Ράλλυ Ακρόπολις: Η παρουσίαση του αγώνα του 2022 [vid]

Μία ακόμα χρονιά που το Ράλλυ Ακρόπολις είναι μέσα στο καλεντάρι του WRC. Μια ακόμα χρονιά που τα εκατομμύρια φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα στρέψουν τα βλέμματά τους στην Ελλάδα. Στον σπουδαίο αγώνα που θα φιλοξενήσει η χώρα μας.

«Το Ράλλυ των Θεών στο ΟΑΚΑ»

Όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, θα υπάρξει ειδική υπέρ-ειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ.Με την οποία θα ανοίξει η αυλαία του αγώνα στις 8 Σεπτεμβρίου. Πράγματι, ο υφυπουργός Αθλητισμού και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε για αυτό το σκέλος του αγώνα.

Ειδικότερα, τόνισε: «Φέρνουμε το Ράλλυ των Θεών στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ. Το διαρκώς αναβαθμιζόμενο Ολυμπιακό Στάδιο θα ''αποχωριστεί'' για λίγο το γρασίδι, για μια ασφάλτινη διαδρομή συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων. Θα ανοίξει τις πύλες του σε κάθε φίλο του αθλήματος, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, φέρνοντας τη δράση μπροστά από την άνεση των κερκίδων του».

Χαμηλές τιμές στα εισιτήρια - Οι αλλαγές στις ειδικές

Η υπέρ-ειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της χρονιάς για τον ελληνικό αθλητισμό. Με αυτό ως άξονα, οι τιμές για το ΟΑΚΑ ξεκινούν από 10 ευρώ, ενώ περισσότερα από 40.000 εισιτήρια θα έχουν μέση τιμή 18,5 ευρώ.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τρεις νέες προσθήκες. Στη ειδική διαδρομή «Χαρβάτι» (14,02 χλμ.) στην Κορινθία, της ειδική διαδρομή «Λειβαδιά» (21,21 χλμ.), γνωστής ως «Ευαγγελίστρια» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στην καινούργια, τη «Δάφνη», στο δήμο Τανάγρας, μήκους 17,45 χλμ. Το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για το ωράριο των αγώνων μαζί με όλες τις χρηστικές πληροφορίες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr