Άλλα Σπορ

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Βαλεντίνη!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 17:25

Η Βαλέντινη ηττήθηκε με 1-2 σετ από την Πρίτζιλα Χορν. Και αποκλείστηκε πρόωρα από την πρώτη φάση των προκριματικών του Wiblendon. 

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Βαλεντίνη!

H Βαλέντινη έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα, για την πρώτη φάση στους προκριματικούς απέναντι στην Πριτζίλα Χόρν. Ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού ηττήθηκε με 1-2 σετ ( 6-2, 4-6, 5-7 ). Και αποκλείστηκε γρήγορα από τη συνέχεια του Wiblendon.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε πολύ δυναμικά, αφού από το 0-1 όπου προηγήθηκε η Αυστραλή τενίστρια. Στη συνέχεια κατάφερε η Γραμματικοπούλου να με απίστευτες άμυνες, αλλά και εντυπωσιακές επιθέσεις να φτάσει στο 5-1, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το 6-2 και να κάνει εύκολα το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο όμως σετ, η μάχη ανάμεσα στις δύο τενίστριες ήταν αμφίρροπη. Καθώς πήγαιναν μαζί μέχρι το 4-4, όπου σε εκείνο το σημείο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εύκολα αβίαστα λάθη. Με αποτέλεσμα η Αγγλίδα τενίστρια να τα εκμεταλλευτεί και να φτάσει στο 4-6, ώστε να φέρει στα ίσια το ματς σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Βαλεντίνη ήταν πολύ καλύτερη επί της αντιπάλου, με αποτέλεσμα να φτάσει κιόλας μία ανάσα από τη νίκη, αφού προηγήθηκε σε 5-3.

Η Αυστραλή αθλήτρια όμως, έβγαλε μεγάλη αντίδραση, καθώς με αντεπίθεση διαρκείας πραγματοποίησε μεγάλο comeback, με αποτέλεσμα να προηγηθεί σε 5-6 και στη συνέχεια με απόλυτη συγκέντρωση να κάνει και το 5-7, πανηγυρίζοντας την μεγάλη πρόκριση για τον επόμενο γύρο των προκριματικών σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr