Άλλα Σπορ

Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση απέναντι στον Ιβάσκα! (vids)

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 17:30

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 σετ τον Λευκορώσο Ιβάσκα. Και προκρίθηκε στους 8 καλύτερους της Μαγιόρκα. 

Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση απέναντι στον Ιβάσκα! (vids)

Ο Τσιτσιπάς ήθελε να δείξει στο τουρνουά της Μαγιόρκας, πως είναι πανέτοιμος για τη δεύτερη μεγάλη διοργάνωση του Γουίμπλεντον, όπου θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας. Έτσι σήμερα επιβεβαίωσε την μεγάλη του ανωτερότητα του απέναντι στον Λευκορώσο Ιβάσκα, του οποίου επικράτησε με ευκολία 2-0 ( 6-4, 6-4 ). Και πέρασε στην επόμενη φάση σε αυτή τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το πρώτο σετ, εξελίχθηκε σε απόλυτο ντέρμπι. Αφού οι δύο τενίστες συμβάδιζαν μαζί μέχρι το το 3-3. Ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής, με μεγάλη αποφασιστικότητα και τεράστια συγκέντρωση, έκανε το 5-3 και διαμόρφωσε το 6-4, κάνοντας το 1-0.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο δεύτερο σετ, μπήκε πολύ καλύτερα και δυναμικά από τον αντίπαλο του. Αφού κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 και 1-3. Ωστόσο ο Λευκορώσος πρωταθλητής προσπάθησε να μειώσει και να κρατηθεί μέσα στη διεκδίκηση του συγκεκριμένου σετ. Έτσι κατάφερε να φτάσει μέχρι και το 4-5.

Ο Τσιτσιπάς όμως δεν ήθελε να μπει σε περιπέτειες για το νικηφόρο αποτέλεσμα και έφτασε από την γραμμή του σερβις στο 4-6. Έτσι κατάφερε να βγάλει την υποχρέωση και να προκριθεί στην προημιτελική φάση της Μαγιόρκας, αλλά πάντως πιο πολύ η επιτυχία ήρθε με πειστικό τρόπο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr