Άλλα Σπορ

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε, αλλά ξεπέρασε τον Τζιρόν! (vid)

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 18:38

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ τον Αμερικανό Μάρκος Τζιρόν. Και προκρίθηκε στους 4 καλύτερους της Μαγιόρκας. 

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε, αλλά ξεπέρασε τον Τζιρόν! (vid)

Ο Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο του Μάρκος Τζιρόν με 2-1 σετ ( 7-6, 4-6, 6-3 ). Και προκρίθηκε στους 4 καλύτερους της Μαγιόρκας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε μεγάλη διάθεση στο πρώτο σετ, αφού κατάφερε να κρατήσει εύκολα το σερβις του, με αποτέλεσμα να προηγηθεί 2-1 και 4-2. Ωστόσο ο Αμερικανός τενίστας, έβγαλε γρήγορα αντίδραση, ισοφαρίζοντας σε 4-4. Στη συνέχεια έγινε μεγάλη μάχη, καθώς οι δύο αθλητές δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν στο σετ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο tie break, όπου εκεί ο Στέφανος έβγαλε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ώστε να φτάσει στο 7-6 και να προηγηθεί με 1-0.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο αθλητές μπήκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αφού από τη μία είχαμε τον Τζιρόν, όπου ήθελε να φέρει το ματς στα ίσια και να το οδηγήσει σε τρίτο σετ, ενώ ο Τσιτσιπάς ήταν αποφασισμένος να καθαρίζει τη νίκη. Το παιχνίδι πήγε ισόπαλο μέχρι και το 4-4. Ο Τζιρόν ωστόσο σε εκείνο το σημείο κατάφερε να βγάλει πάθος, με αποτέλεσμα να φτάσει στο 6-4 και στο 1-1.

Στο τρίτο σετ, ο Έλληνας αθλητής μπήκε αποφασισμένος με μεγάλη συγκέντρωση να φτάσει στη νίκη και στην πρόκριση. Τα κατάφερε, καθώς με μεγάλες άμυνες και τεράστια αποτελεσματικότητα κατάφερε να φτάσει στο 4-3 και να διαμορφώσει το 6-4. Έτσι προκρίθηκε έστω και δύσκολα στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr