Άλλα Σπορ

Ο Γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο [vid]

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 20:18

Ο Έλληνας πρωταθλητής της Κολύμβησης τερμάτισε δεύτερος στην ημιτελική του σειρά και πέρασε στον τελικό με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

Ο Γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο [vid]

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ στον ημιτελικό των 50 μέτρων ελεύθερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ουγγαρίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε στη δεύτερη θέση της ημιτελικής του σειράς, με χρόνο 21.80 και πέρασε στον τελικό.

Με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο

Ο Γκολομέεβ τερμάτισε δεύτερο μαζί με τον Αμερικανό Άντριου, ενώ πρώτος στη σειρά ήταν ο Ιταλός Ζατσέρι. Με τον Άγγλο Μπέντζαμι Πράουντ να κάνει τον καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά με επίδοση 21.42. Πάντως, οι κολυμβητές από την δεύτερη ως και την όγδοη σειρά σε χρόνους, που πέρασαν στον τελικό έχουν απόσταση 11 εκατοστά. Κάτι που σημαίνει πώς ο Γκολομέεβ έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό της Παρασκευής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr