Άλλα Σπορ

Ο Τσιτσιπάς στον τελικό της Μαγιόρκα [vids]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 19:31

Ο Έλληνας πρωταθλητής με «όπλο» το σερβίς νίκησε 2-0 σετ τον Μπέντζαμιν Μπονζί στον ημιτελικό και αύριο θα διεκδικήσει τον 9ο τίτλο στην καριέρα του.

Ο Τσιτσιπάς στον τελικό της Μαγιόρκα [vids]

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στον τελικό του τουρνουά στη Μαγιόρκα, θα έχει το Σάββατο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας στον ημιτελικό κόντρα στον Μπέντζαμιν Μπονζί νίκησε 2-0 σετ (6-4, 6-4) σε μία ώρα και 33 λεπτά. Έτσι προκρίθηκε και θα έχει την ευκαιρία επί ισπανικού εδάφους να διεκδικήσει τον ένατο τίτλο στην καριέρα του. Με αντίπαλο τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίτσα Αγκούτ.

Το σερβίς του Στέφανου

Η πρόκριση στον τελικό του τουρνουά στις Βαλεαρίδες νήσους ήρθε με τον Τσιτσιπά να αξιοποιεί στο έπακρο το σερβίς του. Ο Έλληνας πρωταθλητής, με τον τρόπο αυτό νίκησε και πέρασε στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα. Τουρνουά στο χόρτο που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Wimbledon. Είναι, δε, ο πρώτος τελικός στο γρασίδι που συμμετέχει στην καριέρα του, από τους 21 συνολικά που έχει βρεθεί.

Break όταν έπρεπε!

Ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του και στο πρώτο και στο δεύτερο σετ. Είχε 7 άσσους, 76% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς και 65% στο δεύτερο! Στο πρώτο σετ το ματς πήγε ισόπαλο ως το 4-4. Εκεί ο Στέφανος βρήκε τον τρόπο, έκανε το break και εν συνεχεία πήρε το σετ με 6-4 για να προηγηθεί 1-0! Στο δεύτερο σετ και με το σκορ στο 1-1, στα game, έκανε το break. Από τη στιγμή που προηγήθηκε 2-1 έφερε το ματς στα μέτρα του. Κράτησε το σερβίς του, στη συνέχεια. Έτσι από το 3-1 πήρε τα games που έπρεπε, κατέκτησε το σετ με 6-4 και με 2-0 πέρασε στον τελικό του τουρνουά στη Μαγιόρκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr