Άλλα Σπορ

Η Ολλανδία αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 23:49

Ολοκληρώθηκε η φάση των play offs στο τουρνουά των Γυναικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο. Την Τρίτη στις 20:30 το ματς που οδηγεί στα ημιτελικά.

Η Ολλανδία αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά

Με αντίπαλο την Ολλανδία θα διεκδικήσει η Ελλάδα την πρόκρισή της στην 4άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο, στις Γυναίκες. Οι «οράνιε» νίκησαν 10-7 την Αυστραλία το μεσημέρι της Κυριακής στο ματς των Play Offs και θα αναμετρηθούν με την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου. Το «ραντεβού» είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης, στις 10:30, στην πισίνα «Alfréd Hajós» της Βουδαπέστης που βρίσκεται στο νησί της Μαργαρίτας.

Μεγάλα ματς στα προημιτελικά

Δεν είναι μονάχα το ματς της Ελλάδας με την Ολλανδία που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, στο δρόμο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Άλλες δύο αναμετρήσεις συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Διότι υπάρχει το ζευγάρι των δύο τελευταίων τελικών. Εκεί όπου οι ΗΠΑ θα αναμετρηθούν με την Ισπανία. Επίσης, η διοργανώτρια Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική Αυστραλία. Το μοναδικό ματς που ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία, όπου μόνο αν «αυτοκτονήσει» δεν θα προκριθεί η «σετερόσα».

Ο δρόμος για τα μετάλλια

Η Ελλάδα στην 8άδα κοντράρεται με την Ολλανδία. Αν περάσει την ομάδα του Ευάγγελου Δουδέση, τότε θα κοντραριστεί στον ημιτελικό με τον νικητή του ζευγαριού της Αυστραλίας με την Ουγγαρία. Τα ματς των ημιτελικών είναι προγραμματισμένα για την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Τα αποτελέσματα των Play Offs

  • Καναδάς - Ολλανδία 7-10
  • Νέα Ζηλανδία - Γαλλία πέν. 13-14 (κ.α. 9-9)
  • Καζακστάν - Ισπανία 1-14
  • Ουγγαρία - Αργεντινή 23-6

Οι αναμετρήσεις των προημιτελικών

  • 14:00 Ιταλία - Γαλλία
  • 17:00 ΗΠΑ - Ισπανία
  • 20:30 Ελλάδα - Ολλανδία
  • 22:00 Αυστραλία - Ουγγαρία

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr