Άλλα Σπορ

Wimbledon: Εύκολη πρεμιέρα για την Μαρία Σάκκαρη!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 15:14

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ την Αυστραλή Χάιβς. Και προκρίθηκε άνετα στο δεύτερο γύρο του Wibledon. 

Wimbledon: Εύκολη πρεμιέρα για την Μαρία Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν πολύ ανώτερη και μάλιστα το επίπεδο δυναμικότητας ήταν τεράστιο, απέναντι στην Αυστραλή Χάιβς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πολύ εύκολα με 2-0 σετ τη συγκεκριμένη αντίπαλο ( 6-1,6-4 ). Και να περάσει εύκολα στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη έκανε ότι ήθελε επί της Αυστραλής Τενίστριας, καθώς βρέθηκε μπροστά με 2-0. Αφού μειώσει στη συνέχεια η συγκεκριμένη αντίπαλος σε 2-1. Ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη συνέχεια με απόλυτη συγκέντρωση, μεγάλη αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις, αλλά και μεγάλες άμυνες, καθάρισε το σετ σε 6-1, κάνοντας εύκολα και απλά το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε για ακόμη μία φορά εξαιρετικά στο ματς. Καθώς κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Ωστόσο λίγο η μεγάλη χαλαρότητα, λίγο τα πολλά αβίαστα λάθη, η Αυστραλή πρωταθλήτρια με δύο ισάριθμα σετ πού πήρε, μείωσε σε 3-2 και έβαλε δυσκολίες στην Μαρία.

Ωστόσο η Ελληνίδα τενίστρια, δεν ήθελε να βάλει ακόμα πιο πολύ την Χάιβις μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Για αυτό το λόγο με το εξαιρετικό σερβίς που έβγαλε, έκανε το 5-3 και διαμόρφωσε σε 6-4 το σετ. Έτσι έφτασε στην νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Wibledon.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr