Άλλα Σπορ

Wimbledon: Εύκολη πρεμιέρα για την Μαρία Σάκκαρη!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 15:14

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ την Αυστραλή Χάιβς. Και προκρίθηκε άνετα στο δεύτερο γύρο του Wibledon. 

Wimbledon: Εύκολη πρεμιέρα για την Μαρία Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν πολύ ανώτερη και μάλιστα το επίπεδο δυναμικότητας ήταν τεράστιο, απέναντι στην Αυστραλή Χάιβς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πολύ εύκολα με 2-0 σετ τη συγκεκριμένη αντίπαλο ( 6-1,6-4 ). Και να περάσει εύκολα στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη έκανε ότι ήθελε επί της Αυστραλής Τενίστριας, καθώς βρέθηκε μπροστά με 2-0. Αφού μειώσει στη συνέχεια η συγκεκριμένη αντίπαλος σε 2-1. Ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη συνέχεια με απόλυτη συγκέντρωση, μεγάλη αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις, αλλά και μεγάλες άμυνες, καθάρισε το σετ σε 6-1, κάνοντας εύκολα και απλά το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε για ακόμη μία φορά εξαιρετικά στο ματς. Καθώς κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Ωστόσο λίγο η μεγάλη χαλαρότητα, λίγο τα πολλά αβίαστα λάθη, η Αυστραλή πρωταθλήτρια με δύο ισάριθμα σετ πού πήρε, μείωσε σε 3-2 και έβαλε δυσκολίες στην Μαρία.

Ωστόσο η Ελληνίδα τενίστρια, δεν ήθελε να βάλει ακόμα πιο πολύ την Χάιβις μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Για αυτό το λόγο με το εξαιρετικό σερβίς που έβγαλε, έκανε το 5-3 και διαμόρφωσε σε 6-4 το σετ. Έτσι έφτασε στην νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Wibledon.