Άλλα Σπορ

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς, ξεπέρασε τον Τόμπσον!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 17:40

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ τον Τόμπσον. Και προκρίθηκε με μεγάλη άνεση στον τρίτο γύρο του Wimbledon. 

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς, ξεπέρασε τον Τόμπσον!

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αφού κατάφερε να περάσει με μεγάλη ευκολία το εμπόδιο του Τόμπσον, επικρατώντας με 3-0 στα σετ ( 6-2, 6-3, 7-5 ). Και προκρίθηκε με άνεση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εξαιρετικά. Αφού με μεγάλο όπλο το σερβίς του, προηγήθηκε με 4-1, ενώ ο Αυστραλός τενίστας δεν είχε την κατάλληλη αντίδραση, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το 6-2, φτάνοντας με εύκολο τρόπο στο 1-0.

Το δεύτερο σετ, ξεκίνησε με τον Τόμσον να μπαίνει με τρομερή διάθεση, στον αγωνιστικό χώρο. Αφού έφτασε να προηγείται με 1-3. Ωστόσο ο Έλληνας τενίστας ξύπνησε, όπου με μεγάλη συγκέντρωση, πολύ λίγα λάθη, κατάφερε να βρεθεί μπροστά με 4-3. Ενώ στη συνέχεια χωρίς να απειληθεί από τον Αυστραλό πρωταθλητή έφτασε στο 6-3.

Το τρίτο σετ, εξελίχθηκε σε μεγάλο και απόλυτο ντέρμπι. Αφού ο Τσιτσιπάς με τον Τόμσον, πηγαίναν μαζί στο συγκεκριμένο σετ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει κανένας από τους δύο, έτσι μετά το 5-5 που έγινε από τους συγκεκριμένους αθλητές. Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να με μεγάλες επιθέσεις και σωστές άμυνες να φτάσει στο 7-5 και στο 3-0 στα σετ. Έτσι πήρε εύκολα την πρόκριση για την 3η φάση στο Wimbledon.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr