Άλλα Σπορ

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς, ξεπέρασε τον Τόμπσον!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 17:40

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ τον Τόμπσον. Και προκρίθηκε με μεγάλη άνεση στον τρίτο γύρο του Wimbledon. 

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς, ξεπέρασε τον Τόμπσον!

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αφού κατάφερε να περάσει με μεγάλη ευκολία το εμπόδιο του Τόμπσον, επικρατώντας με 3-0 στα σετ ( 6-2, 6-3, 7-5 ). Και προκρίθηκε με άνεση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εξαιρετικά. Αφού με μεγάλο όπλο το σερβίς του, προηγήθηκε με 4-1, ενώ ο Αυστραλός τενίστας δεν είχε την κατάλληλη αντίδραση, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το 6-2, φτάνοντας με εύκολο τρόπο στο 1-0.

Το δεύτερο σετ, ξεκίνησε με τον Τόμσον να μπαίνει με τρομερή διάθεση, στον αγωνιστικό χώρο. Αφού έφτασε να προηγείται με 1-3. Ωστόσο ο Έλληνας τενίστας ξύπνησε, όπου με μεγάλη συγκέντρωση, πολύ λίγα λάθη, κατάφερε να βρεθεί μπροστά με 4-3. Ενώ στη συνέχεια χωρίς να απειληθεί από τον Αυστραλό πρωταθλητή έφτασε στο 6-3.

Το τρίτο σετ, εξελίχθηκε σε μεγάλο και απόλυτο ντέρμπι. Αφού ο Τσιτσιπάς με τον Τόμσον, πηγαίναν μαζί στο συγκεκριμένο σετ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει κανένας από τους δύο, έτσι μετά το 5-5 που έγινε από τους συγκεκριμένους αθλητές. Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να με μεγάλες επιθέσεις και σωστές άμυνες να φτάσει στο 7-5 και στο 3-0 στα σετ. Έτσι πήρε εύκολα την πρόκριση για την 3η φάση στο Wimbledon.