Άλλα Σπορ

Χωρίς Ζερδεβά στο φινάλε του Παγκοσμίου [vid]

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 19:54

Ο τραυματισμός του Έλληνα γκολκίπερ τον κρατά εκτός συνέχεια του τουρνουά στη Βουδαπέστη. Με Τζωρτζάτο η Εθνική με την Ιταλία και στη συνέχεια.

Χωρίς Ζερδεβά στο φινάλε του Παγκοσμίου [vid]

Δυστυχώς, τα νέα για την εθνική ομάδα πόλο Ανδρών δεν είναι καλά. Αυτά αφορούν τον τραυματισμό του Μάνου Ζερδεβά. Ο Έλληνας γκολκίπερ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι, στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου. Δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια του ματς, με τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο να αναλαμβάνει δράση. Ο δεύτερος γκολκίπερ της εθνικής ομάδας στάθηκε καλά και βοήθησε στο τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο, όταν η εθνική πάτησε… γκάζι και «καθάρισε» τον προημιτελικό με τους Αμερικανούς.

Τα νέα για Ζερδεβά

Ο βασικός γκολκίπερ της Ελλάδας δεν θα μπορέσει να βοηθήσει από εδώ και πέρα. Διότι η διάγνωση για τον τραυματισμό του είναι ρήξη τένοντα. Κάτι που σημαίνει πώς χάνει τη συνέχεια του τουρνουά. Ο γκολκίπερ της ελληνικής ομάδας θα χρειαστεί ένα διάστημα ξεκούρασης.

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο στόχος του είναι να προλάβει να είναι έτοιμος ως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου. Αν θα τα καταφέρει, ο χρόνος θα το δείξει. Ωστόσο ο ίδιος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει να είναι διαθέσιμος στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα πάρει μέρος η εθνική πόλο Ανδρών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr