Άλλα Σπορ

Χρυσό μετάλλιο για τον Τεντόγλου στο Diamond League

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 23:15

Μία ακόμα πρωτιά για τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, στους αγώνες της Στοκχόλμης.

Χρυσό μετάλλιο για τον Τεντόγλου στο Diamond League

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης συνεχίζει να κάνει καλά άλματα. Εξακολουθεί να επιδεικνύει μεγάλη σταθερότητα. Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ πλησιάζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, στο Όρεγκον των ΗΠΑ. Το απέδειξε και στο Diamond League της Στοκχόλμης.

Με… φόρα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε πάρει την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 8,32μ. Τόσο πήδηξε στο έκτο του άλμα και επιβεβαίωσε την αγωνιστική του ετοιμότητα. Απόψε, ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League της Στοκχόλμης έδειξε για μια ακόμα φορά υπομονή και σταθερότητα. Με άλμα στα 8,31μ. κατέκτησε την πρώτη θέση και μαζί πήρε το χρυσό μετάλλιο. Αυτό το πέτυχε στο πέμπτο του άλμα, διότι νωρίτερα είχε πηδήξει ως το 7,81μ.

Πρώτος με μεγάλη άνεση

Ο Τεντόγλου κατέκτησε, όπως προαναφέραμε, το χρυσό μετάλλιο στη Στοκχόλμη. Το έκανε με έναν ακόμα ώριμο αγώνα. Με άλμα στα 8,31μ. Με μεγάλη διαφορά από τους άλλους αθλητές. Ο Σουηδός Μόντλερ έκανε άλμα στα 7,98μ ενώ ο Κροάτης Πραβνίτσα είχε την τρίτη καλύτερη επίδοση με 7,82μ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο άλμα εις μήκος, στο Diamond League της Στοκχόλμης:

  1. Μίλτος Τεντόγλου (Ελλάδα) 8,31μ.
  2. Τομπίας Μόντλερ (Σουηδία) 7,98μ.
  3. Φιλίπ Πραβντίτσα (Κροατία) 7,82μ.
  4. Ζουλ Πομερί (Γαλλία) 7,80μ.
  5. Έκτος Σάντος (Ισπανία) 7,72μ.
  6. Γκάμπριελ Μπίταν (Ρουμανία) 7,67μ.
  7. Ρέινολντ Μπανιγκό (Μ. Βρετανία) 7,63μ.
  8. Ζαν Πιέρ Μπερτράν (Γαλλία) 7,39μ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr