Άλλα Σπορ

Wimbledon: Αποκλεισμός της Σάκκαρη από την Τατιάνα Μαρία [vid]

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 18:53

Η Γερμανίδα τενίστρια, Νο 103, νίκησε 2-0 σετ την Ελληνίδα και την άφησε εκτός συνέχειας του τουρνουά στο Λονδίνο.

Wimbledon: Αποκλεισμός της Σάκκαρη από την Τατιάνα Μαρία [vid]

Η φετινή πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Wimbledon τελείωσε στον 3ο γύρο. Η Ελληνίδα ηττήθηκε από την Τατιάνα Μαρία. Η Γερμανίδα τενίστρα, Νο 103 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 7-6) σε 90 λεπτά και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της, στον 4ο γύρο ενός Grand Slam. Αντίθετα, η Σάκκαρη δεν κατάφερε να συνεχίσει στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon ούτε στην 6η συμμετοχή της, στο τουρνουά της αγγλικής πρωτεύουσας.

Ένα λάθος στοίχησε

Το ματς ανάμεσα στην Σάκκαρη και την Τατιάνα Μαρία ήταν στα μέτρα και των δύο. Αμφότερες κράτησαν το σερβίς τους στην αρχή του πρώτου σετ. Μετά το 4-3 υπέρ της Γερμανίδας, η Σάκκαρη έκανε διπλό λάθος στο σερβίς και επέτρεψε στην Τατιάνα Μαρία να προηγηθεί 5-3. Με δύο άσσους έφτασε μια ανάσα από το σετ και μετά το λάθος της Ελληνίδας κατέκτησε και το ένατο game στο σετ, για να προηγηθεί με 1-0.

Κυριαρχία αλλά…

Το δεύτερο σετ χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Το πρώτο σκέλος ήταν ως το 5-2. Στα πρώτα επτά games, η Σάκκαρη έκανε μια εμφάνιση ανάλογη των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων της! Με το πρώτο της break να της δίνει την ευκαιρία να βρεθεί στο 3-0! Παρόλα αυτά, η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της. Έκανε το 4-1, έχασε την ευκαιρία για το 5-1, αλλά βρέθηκε τελικά στο 5-2. Από εκείνο το σημείο ήταν λες και έγινε ένα άλλο ματς.

Απίθανη κατάρρευση

Η συνέχεια στο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στη Γερμανίδα. Ακολούθως ο διακόπτης έσβησε για τη Σάκκαρη. Μετά το 5-3, η Τατιάνα Μαρία έκανε break για το 5-4. Η Ελληνίδα έφτασε δύο φορές σε set point, ωστόσο η αντίπαλός της αντέδρασε και πήγε το game για το 5-5. Νέα λάθη της Σάκκαρη, νέο break της Τατιάτα Μαρία και το ματς πήγε στο 6-5 για τη Γερμανίδα. Η Μαρία το είχε... χάσει και τελικά τα λάθη της έπαιξαν ξανά ρόλο για να πάρει η Γερμανίδα το σετ με 7-5, μαζί με την πρόκριση για τον 4ο γύρο!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr