Άλλα Σπορ

Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 12:04

Η Εθνική Ελλάδος θα κάνει την προετοιμασία της, στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Πριν το μεγάλο ραντεβού για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου θα διεξαχθή στο Όρεγκον των ΗΠΑ. 

Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον!

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στο στίβο, έφυγε με όνειρα και πολλές φιλοδοξίες για τις ΗΠΑ. Όπου από τις 14-25/7 θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Έτσι οι αθλητές, όπου έφυγαν από σήμερα είναι η Κυριακή Φιλτιτσάκου, η Χριστίνα Παπαδοπούλου, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Χρίστος Φρατσεσκάκης, ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Σταματία Σκαρβέλη, η Σπυριδούλα Καρύδη, η Αντιγόνη Ντρισπιώτη, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, η Ελίνα Τζέγκο, αλλά και η Έφη Κουρκουτσάκη. Ενώ εχθές αναχώρησαν η Νικόλ Κυριακοπούλου με την Πόλακ.

Ενώ το τελευταίο γκρουπ θα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου για τις ΗΠΑ, όπου θα είναι ο Καραλής, η Παπαμιχαήλ, η Γκούσιν, αλλά και η Στεφανίδη.

Όλοι αυτοί οι αθλητές πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους, στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, όπου θα είναι και η βάση της. Εκεί μάλιστα θα κατακλίσουν και οι Εθνικές ομάδες της Πολωνίας, αλλά και της Αυστραλίας.

Όλοι οι αθλητές, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και τα πάντα, ώστε να επιστρέψουν στην χώρα μας, με πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr