Άλλα Σπορ

Από εκεί που το… άφησε!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 14:15

Ο Γουέϊντ Φαν Νίεκερκ, επέστρεψε στις νίκες, μετά την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επικρατώντας στα 400 μέτρα, στο μίτινγκ, που διεξήχθη στην Ατλάντα.

Από εκεί που το… άφησε!

Ο Νοτιοαφρικανός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ (σ.σ. με 43.03 από το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο), κάλυψε την απόσταση σε 44 δευτερόλεπτα και 58 εκατοστά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Φαν Νίεκερκ, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει στην διοργάνωση της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης, αλλά τραυματίσθηκε σοβαρά στο γόνατο, το 2017, αποκλείσθηκε στους ημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η επίδοση του Νοτιοαφρικανού δρομέα, είναι η 13η καλύτερη εφετινή στον κόσμο και βρίσκεται... μακράν του 43.56 που πέτυχε ο Αμερικανός, Μίκαελ Νόρμαν, την περασμένη εβδομάδα στο Γιουτζίν του Ορεγκον, κατά την διάρκεια των trials.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr