Άλλα Σπορ

Χρυσό μετάλλιο ο Μάρκος, ασημένιο η Ντουντουνάκη [vids]

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 20:49

Δύο ακόμα διακρίσεις στους Μεσογειακούς Αγώνες. Πρώτος στα 400μ. ελεύθερο ο 21χρονος, δεύτερη φορά στο βάθρο η Ελληνίδα (50μ. ύπτιο).

Χρυσό μετάλλιο ο Μάρκος, ασημένιο η Ντουντουνάκη [vids]

Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες είναι συνεχόμενες για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Άλλα δύο μετάλλια για τη χώρα ματς στην Κολύμβηση. Από τον Δημήτρη Μάρκο και την Άννα Ντουντουνάκη.

«Χρυσός» ο Μάρκος!

Πρώτος στον τελικό των 400μ. ελεύθερος ο Έλληνας κολυμβητής. Ο 21χρονος πρωταθλητές ξεπέρασε τον εαυτό. Έκανε μια εξαιρετική κούρσα. Με χρόνο 3:48.72 τερμάτισε πρώτος και πήρε το χρυσό μετάλλιο. Η επίδοση ήταν νέο ατομικό ρεκόρ για τον Μάρκο που βρέθηκε πολύ κοντά να σπάσει το Πανελλήνιο Ρεκόρ. Σε ό,τι αφορά τους άλλους αθλητές του βάθρου, δεύτερος ήταν ο Γάλλος Μπουσάτ με 3:49.45, ενώ τρίτος ο Ιταλός Ντε Τούλιο με 3:50.11, αντίστοιχα.

Στο βάθρο ξανά η Ντουντουνάκη

Δεύτερο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Μετά το χρυσό στα 50μ. πεταλούδα, σειρά είχαν τα 50μ. ύπτιο. Εκεί, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το αργυρό. Στον τελικό κατέκτησε τη δεύτερη θέση, με επίδοση 28.68. Κάτι που συνιστά βελτίωση του ατομικού της ρεκόρ. Αυτό, δε, ήταν το 21ο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς αγώνες του 2022. Στον τελικό των 50μ. ύπτιο πρώτη ήταν η Σέρβα, Νίνα Στανισάβλιεβιτς, με χρόνο 28.59. Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στη Ραφαέλα Αμάδο Γκόμες, από την Πορτογαλία, με 28.86.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr