Άλλα Σπορ

Η Ελλάδα χωρίς Φουντούλη και Ζερδεβά στο Ευρωπαϊκό [vids]

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 21:43

Ο Θοδωρής Βλάχος έκανε γνωστό πώς στη διοργάνωση στα τέλη Αυγούστου, η Εθνική θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες.

Η Ελλάδα χωρίς Φουντούλη και Ζερδεβά στο Ευρωπαϊκό [vids]

Η Ελλάδα, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, νίκησε 9-7 την Κροατία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ωστόσο, ήδη στο μυαλό των παικτών της «γαλανόλευκης» και του Θοδωρή Βλάχου είναι η επόμενη διοργάνωση. Προ των πυλών είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ (29 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου). Εκεί όπου η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια θα έχει δύο σημαντικές απουσίες.

Απόντες Φουντούλης και Ζερδεβάς

Ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης και ο βασικός γκολκίπερ Μάνος Ζερδεβάς δεν θα δώσουν το «παρών» στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα πάρει μέρος η εθνική πόλο Ανδρών, μέσα στο 2022.. Οι δύο παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Κι αν του Ζερδεβά είχε φανεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα στο ματς με τις ΗΠΑ όπου προέκυψε, για τον Φουντούλη δεν ήταν γνωστό. Θυμίζουμε πώς ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέστη ρήξη τένοντα στο δικέφαλο του αριστερού χεριού.

Η κατάσταση με τους τραυματίες

Το αποκάλυψε, όμως, ο Θοδωρής Βλάχος. Με τον Έλληνα τεχνικό να ξεκαθαρίζει, αντιθέτως, πώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Παπαναστασίου. Ο τελευταίος σε καμιά 10αριά ημέρες θα είναι εντάξει. «Ο Μάνος θα κάνει εγχείρηση και δεν θα είναι μαζί μας στο Σπλιτ. Ο Γιάννης θα κάνει επίσης επέμβαση στον αντίχειρα του χεριού του, παίζοντας με πρόβλημα σε όλο το Παγκόσμιο. Είχαμε συμφωνήσει, όλοι μαζί, να παίξει και να κάνει την επέμβαση αμέσως μετά. Ο Αλέξανδρος σε περίπου δέκα μέρες θα είναι εντάξει» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr