Άλλα Σπορ

Ο Βαζαίος χρυσός στα 200μ. μεικτής! [vid]

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 22:09

Μια ακόμα πρωτιά για την Ελλάδα από τον Έλληνα πρωταθλητή στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Ο Βαζαίος χρυσός στα 200μ. μεικτής! [vid]

Η ελληνική αποστολή συνεχίζει να προσθέτει μετάλλια στο ενεργητικό της. Ειδικά η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη από επιτυχίες και διακρίσεις στην κολύμβηση. Μετά τον Μάρκο και την Ντουντουνάκη ήταν η σειρά του Ανδρέα Βαζαίου να βάλει και το δικό του όνομα στη λίστα με τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ελλάδας που έχουν πάρει μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Διάκριση για τον Βαζαίο

Μετά τον Μάρκο και την Ντουντουνάκη, ήταν και η σειρά του Βαζαίου να κατακτήσει κι εκείνος ένα μετάλλιο! Και τί μετάλλιο! Το χρυσό από τον Έλληνα πρωταθλητή στα 200μ. μεικτής. Ο Βαζαίος έκανε χρόνο 1:58:83 και μαζί με τον Αλγερινό Σιούντ -που είχε τον ίδιο χρόνο- βρέθηκαν στην πρώτη θέση των Αγώνων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο! Μια ακόμα επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Ιταλό Ματεάτσι με 2:00.24.

Τρία μετάλλια σήμερα

Όπως και να το κάνουμε τρία μετάλλια μέσα σε λίγες ώρες στην κολύμβηση είναι μεγάλη υπόθεση. Δημήτρης Μάρκος και Ανδρέας Βαζαίος με το χρυσό και Άννα Ντουντουνάκη με το ασημένιο. Δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς και των ικανοτήτων που έχουν να επιδείξουν οι Έλληνες κολυμβητές και οι Ελληνίδες κολυμβήτριες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr