Άλλα Σπορ

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Βαν Ντεν Ντρις [vid]

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 23:37

Μετά από ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό, ο Βέλγος διαγώνιος επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά.

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Βαν Ντεν Ντρις [vid]

Σημαντική κίνηση για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε διαγώνιο για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, πρόκειται για γνώριμο πρόσωπο τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο της. Ο λόγος για τον Βέλγιο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις. Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και επιστρέφει εκεί μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση από την πλευρά των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Bram Van Den Dries, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Γεννημένος στις 14/08/1989 στο Βέλγιο, ο Bram Van Den Dries αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 208cm.

Η σεζόν 2019-20 βρήκε τον Bram Van Den Dries, στο πρώτο μισό της στην Κορεά, αυτή τη φορά για την KB Insurance Stars, και στο δεύτερο μισό της στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στα «ασπρόμαυρα». Στον Δικέφαλο παρέμεινε και τη σεζόν 2020-21, ωστόσο εκείνη «σημαδεύτηκε» από την πανδημία. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, συμβάλλοντας σημαντικά με τις εμφανίσεις του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Βελγίου, με την οποία μάλιστα έχει διακριθεί ως MVP στο European League (2013) κατακτώντας παράλληλα την πρώτη θέση με την χώρα του».

Βαν Ντεν Ντρις: «Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας»

Ο Βέλγος διαγώνιος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Εκεί τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα η οποία μου αρέσει πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ δυνατή, αλλά εμείς θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας!»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.