Άλλα Σπορ

Χρυσό μετάλλιο ο Χρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα [vids]

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 20:31

Με εκπληκτική εμφάνιση και πανελλήνιο ρεκόρ (24.36) ο Έλληνας κολυμβητής πήρε την πρώτη θέση στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο.

Χρυσό μετάλλιο ο Χρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα [vids]

Την πρώτη θέση στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Ο Έλληνας πρωταθλητής με χρόνο 24.36, που συνιστά πανελλήνιο ρεκόρ, απέδειξε πώς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Με τις προσπάθειές του να δικαιώνονται με αυτό το χρυσό μετάλλιο.

undefined

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε από την αρχή της κούρσας πώς οι χρόνοι του, τόσο στον προημιτελικό όσο και στον ημιτελικό, ήταν βάσει πλάνου. Αυτή τη φορά το πανελλήνιο ρεκόρ ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Στον τελικό των 50 μέτρων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Χρήστου είχε δίπλα του, τον εξαιρετικό Ιταλό Τσεκόν που είχε κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

undefined

Όμως, η ημέρα ανήκε στον Απόστολο Χρήστου. Ξεκίνησε καλά στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο και μετά τα μισά της κούρσας, ανέβασε στροφές. Έδειξε ως το φινάλε το πάθος και την αποφασιστικότητά του για την πρωτιά. Το πίστευε και ο πανηγυρισμός του, απέδειξε πώς ήταν δικαίως ο νικητής. Αυτός που πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο, στον τελικό του Πανευρωπαϊκού της Ρώμης.

Με τον Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης να δηλώνει μετά τη μεγάλη κούρσα, στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο, πώς κυνηγούσε αυτό το μετάλλιο από το 2016.

undefined

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr